5 tips voor het kiezen van geweldige hotels op Gran Canaria

U overweegt een geweldige vakantie naar Gran Canaria te gaan, maar hoe kiest u een geweldig hotel om in te verblijven? Je bent er nog nooit geweest en je kent niemand die dat wel heeft gedaan. Je wilt niet vast komen te zitten in een vlooienhotel met een slechte service, en je wilt niet te veel betalen voor je kamer. Lees mijn tips om in een geweldig hotel op Gran Canaria of waar je maar wilt terecht te komen.

Tip nummer één.

Bezoek verschillende hotelboekingssites, zoals hotels.com, Priceline, Orbitz en verschillende andere soortgelijke sites. Als u de naam van anderen niet kent dan degene die ik heb genoemd, typ dan “hotels” in uw zoekbalk en bezoek enkele van de sites die verschijnen. Wanneer u de site zoals hotels.com bezoekt, wilt u Gran Canaria intypen als uw zoekopdracht, en zien welke hotels er verschijnen en wat de prijsklassen zijn. Nadat u enkele van de sites heeft bezocht, krijgt u een idee van welke hotels beschikbaar zijn, in welke gebieden en wat de prijsklasse van de verschillende hotels is. U kunt uw zoekopdracht beperken tot het soort motels waarnaar u op zoek bent, met andere woorden, zoek niet naar tweesterrenhotels als u echt geïnteresseerd bent in een vijfsterrenhotel, en u hoeft er niet naar te kijken vijfsterrenhotels als uw budget maar naar twee sterren loopt.

Tip nummer twee.

Als u op de hotelsites zoekt naar de verschillende soorten hotels, let dan op de dingen die voor u belangrijk zijn. Als het belangrijk voor u is dat het hotel een zwembad heeft, kunt u dat in uw zoekopdracht opnemen of gewoon over de hotels bladeren die geen zwembad hebben. Op dezelfde manier kunt u zoeken naar gezinsvriendelijke hotels, strandhotels, halfpension of volpension hotels of andere kenmerken die voor u belangrijk zijn. Het heeft geen zin om uw tijd te verspillen aan het kijken naar hotels die niet bij u passen. En natuurlijk wilt u er zeker van zijn in welk gebied van Gran Canaria u wilt verblijven. U wilt van tevoren weten of u in de omgeving van La Palma of Playa del Inlges wilt verblijven.

Tip nummer drie.

Als u een idee heeft gekregen van wat de prijsklasse is voor het type hotel dat u zoekt, kunt u verder gaan met het onderzoeken van elk afzonderlijk hotel. Kies vijf of zes hotels die u heel goed in de oren klinken en waarvan u tevreden bent met de prijs om uw onderzoek naar te doen. Ga dan naar trip advisor, en de plug in de naam van het hotel dat u zoekt. Dit is een geweldige manier om beoordelingen van hotels te krijgen van onbevooroordeelde mensen. U zult er een paar willen lezen, zodat u een algemeen idee krijgt van hoe de meeste mensen zich voelen, niet alleen hoe één persoon zich voelt. Je moet ook een beetje tussen de regels door kunnen lezen, want sommige mensen zijn nergens blij mee, en sommige mensen zijn gelukkig, ongeacht in welke plaats ze verblijven. Als je echter op zoek bent naar een gezin, vriendelijk hotel, en veel van de beoordelingen vertellen over hoe dit een feesthotel is met feestgangers die tot 3 of 4 uur door het hotel zwerven, dan weet je dat dit niet het type hotel is dat je zoekt en kun je verder gaan. Maar u hoeft niet te veel nadruk te leggen op iemand die zegt dat de bedden vreselijk ongemakkelijk waren, tenzij u hetzelfde leest in verschillende beoordelingen. U zult ook aandacht willen besteden aan de opmerkingen over hoe ver u van het strand bent, of dat u in de buurt kunt winkelen. Als u denkt dat u midden in de actie van Playa del Inglés zult zijn, kan de recensie u erop wijzen dat u verder weg bent dan u wilt.

Tip nummer vier.

Als u om de een of andere reden geen beoordeling van het hotel dat u zoekt op trip advisor kunt vinden, kunt u altijd weer Google of welke zoekmachine dan ook gebruiken. Typ gewoon de naam van het hotel in uw zoekbalk en druk op Enter, en ga op zoek naar sites die klinken alsof ze een recensie geven. U bent niet op zoek naar een site waarmee u dit hotel op dit moment kunt boeken, maar zoekt in plaats daarvan naar woorden als “een fantastische tijd gehad in dit hotel” of “Laat niemand u overhalen om hier te blijven.” Als u dergelijke uitdrukkingen vindt, kunt u er vrijwel zeker van zijn dat u op die site een beoordeling van dat hotel krijgt. Het kan u naar een soort forum of andere site leiden waar u iemands mening over dit hotel kunt lezen. U kunt op deze manier ook veel algemene informatie over Gran Canaria verzamelen, aangezien mensen niet alleen over het hotel zullen praten, maar ook over hun hele vakantie.

Tip nummer vijf.

Nu je wat onderzoek hebt gedaan naar het type hotel dat je wilt, de locatie en enkele recensies hebt gelezen, is het nu tijd om het hotel te boeken dat je hebt gekozen. U heeft al wat prijsonderzoek gedaan, zodat u weet wat u kunt verwachten te betalen voor het hotel dat u heeft gekozen. Stel dat u Ifa Dunamar heeft gekozen en u weet dat de prijs per nacht tussen de 75 en 100 ligt op de sites die u tot nu toe hebt gecontroleerd. Nu wilt u teruggaan naar uw zoekmachine en de naam van het hotel dat u heeft, invoeren nog een keer gekozen. Deze keer zoekt u niet naar woorden die u naar beoordelingen leiden, maar naar een site waar u dat hotel kunt boeken. Vergeet niet naar die hotelsite te gaan om de prijs te bekijken die ze aanbieden. U kunt soms een betere prijs krijgen door naar de homepage van een hotel te gaan, maar dat is niet altijd waar. Misschien heb je meer geluk bij het vinden van een site die je een lagere prijs biedt voor dit hotel door de woorden “verkoop”, “goedkoop” of iets dergelijks in te typen, samen met de naam van het hotel.

Vergeet niet dat geld niet altijd de enige stimulans is om bij een bepaalde site te boeken. Soms kun je op de ene site meerwaarde krijgen dan op de andere, door de incentives die ze aanbieden, zoals gratis ontbijt, of, in het geval van Gran Canaria, misschien een kameelrit door de duinen van Maspalomas. Als de ene site het hotel aanbiedt voor $ 75, en een ander hotel het voor $ 80 aanbiedt, maar inclusief gratis kameelritten voor iedereen in de kamer, kan dit een betere deal zijn, vooral als je met een gezin reist.

Ik heb je enkele tips en strategieën gegeven om een ​​geweldig hotel op Gran Canaria te vinden. Met slechts een beetje tijd om wat onderzoek te doen, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen een geweldig hotel krijgt, maar ook een geweldige prijs of waar voor uw geld. Dus ga je gang en begin vandaag met het plannen van die geweldige vakantie op Gran Canaria.

Retta Carl is een fervent reiziger, waarbij Hawaï de meest frequente bestemming is, maar niet de enige. Ze is naar Italië en Ierland gereisd, evenals naar vele staten in de Verenigde Staten.

Retta en haar man maakten een paar jaar geleden een roadtrip door de Verenigde Staten, die werd onderbroken door een appendicits-aanval en bezig zijn met het plannen van een soortgelijke reis door Europa voor hun 25e huwelijksverjaardag.

Retta is begonnen met een op een website gebaseerd bedrijf rond reizen, dat u kunt vinden op Make-Vacations-Happen. Ze deelt graag haar reisinformatie en foto’s!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *