Een hybride auto huren alvorens te kopen

Dus u overweegt relatief snel een hybride auto te kopen, maar u weet niet zeker welke u moet nemen? Een geweldige optie voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een auto, is om een ​​tijdje een hybride huurauto te nemen. Het huren van een hybride auto kan relatief goedkoop zijn en geeft u een beter idee van hoe een bepaalde auto aanvoelt dan die snelle rit rond het blok met de dealer op de passagiersstoel. Twee van de meest populaire hybride keuzes zijn de bekende Toyota Prius, nu in zijn derde generatie in Japan, en de Ford Escape. Hier is een blik op beide, en het verhuurproces.

Eerst moet u beslissen waar u wilt huren. Als ik jou was, zou ik Enterprise Rent A Car proberen. Hoewel hybride auto’s behoorlijk populair zijn, zul je beperkt zijn tot een handvol bureaus zoals jeep huren curacao die hybride auto’s huren. Enterprise Rent A Car heeft niet alleen de grootste verhuurvloot in de VS, maar ook de grootste selectie hybrides die te huur zijn. Momenteel zijn er in het hele land vierduizend hybride auto’s te huur. Dat vergroot de kans dat je er een kunt uitproberen.

Elke locatie is een beetje anders, dus zorg ervoor dat u van tevoren belt om erachter te komen of uw regio Enterprise de auto voor u heeft. Ik heb er zonder problemen meerdere in mijn omgeving kunnen vinden, maar sommige kleinere Enterprise-locaties hebben misschien niet wat je zoekt. Vergeet echter niet om het te vragen – ze zijn misschien bereid om u op de hoogte te stellen van een locatie in de buurt die de Prius- of Escape-hybride heeft die u wilt testen.

Soorten hybride auto’s te huur

De Prius is een prima auto voor mensen die niet veel auto’s willen, maar toch wat ruimte willen hebben. Verrassend ruim van binnen voor zo’n stompe kleine auto, de Toyota Prius biedt veel laadruimte in zijn hatchback-kofferbak, en genoeg ruimte om vier comfortabel binnen te zitten, of vijf met een beetje squishing. Het geadverteerde benzineverbruik is indrukwekkend, maar u moet niet vergeten dat het werkelijke aantal kilometers dat u krijgt afhangt van hoe u rijdt. Rustige bestuurders die veel tijd besteden aan accelereren en stoppen, zullen betere resultaten behalen.

Hoe zit het met de ontsnapping? Het is een voertuig in een heel andere klasse – letterlijk. Deze hybride SUV is een van de weinige die er is, en biedt een ruim van binnen en stijlvol van buiten. Hij haalt ook het hoogste benzineverbruik van alle hybride SUV’s op de markt, hoewel je er net als de Prius goed mee moet rijden. Prestaties voor de Escape zijn iets lager dan de V6-versie, maar hoger dan het viercilindertype. U kunt brandstofefficiëntie verwachten in het bereik van 30 mpg – uitstekend voor een SUV. Dit is een groter voertuig, maar is misschien precies goed voor grote gezinnen of mensen die regelmatig veel apparatuur moeten vervoeren.

Hoe dan ook, huren geeft ons de mogelijkheid om een ​​hybride te bekijken voordat we ze kopen. Het is even wennen aan de look en feel van een hybride, en dat schrikt veel mensen af ​​als ze een proefrit maken bij de dealer. Maar het hoeft niet! Het rijden in een hybride is niet zo heel anders dan in een gewone auto, als je er eenmaal aan gewend bent. Dus, als u een Ford Escape hybride of een Toyota Prius overweegt, huur er dan een voordat u koopt. De extra tijd om te ervaren wat de auto te bieden heeft, kan uw beslissing gemakkelijker maken. Ik weet dat het de mijne een stuk eenvoudiger heeft gemaakt.