Enkele van de beste winkels en eetgelegenheden van Sevilla

De populaire Spaanse stad Sevilla is het hele jaar door een favoriete bestemming bij toeristen en trekt bezoekers van over de hele wereld. Mensen trekken naar Sevilla, aangetrokken door het zwoele klimaat, de mooie architectuur, de relaxte cafélevensstijl en natuurlijk de sinaasappelboomgaarden!

Er zijn allerlei dingen te zien en te doen in Sevilla om een ​​toerist bezig te houden, maar wanneer vakantiegedachten veranderen in het vullen van je buik en misschien wat souvenirs mee naar huis nemen, zijn er tal van opties om uit te kiezen.

Spanje staat bekend om zijn eten en wijnen en een bezoek aan een Spaanse stad is niet compleet zonder te genieten van een paar kwaliteitsrestaurants. Er zijn letterlijk honderden restaurants en eetgelegenheden in Sevilla, waarvan vele zich in de duurdere hotels in het stadscentrum van Sevilla bevinden. Enkele voorbeelden van de beste plekken om een ​​hapje van de lokale keuken te proberen zijn:

1. La Albahaça. Dit is een van de meest populaire gastronomische locaties in heel Sevilla en populair bij zowel lokale gastronomen als bezoekende toeristen die iets speciaals willen proberen. Op de menukaart staan ​​tal van authentieke Baskische gerechten en de wijnkaart is uitstekend. Het restaurant heeft de neiging om druk te worden, dus het is raadzaam om van tevoren een tafel te reserveren.

2. Becerrita. De meeste mensen die een reis naar Spanje maken, zijn van plan om de lokale tapas te proeven, en Becerrita is een van de beste tapasrestaurants in heel Sevilla. Ook hier is de wijnkaart van de allerhoogste kwaliteit en opnieuw is het aan te raden een tafel te reserveren.

3. Poncio. De Andalusische keuken is een van de meest populaire in Spanje, en Poncio van Sevilla serveert Andalusische specialiteiten met een beetje Franse fusion. Poncio wordt beschouwd als een van de meest romantische restaurants in Sevilla en is ideaal voor bezoekende stellen die misschien willen genieten van een romantisch avondje uit in de Spaanse stad.

4. Modesto. Nog een tapasrestaurant in Sevilla dat meer betaalbare gerechten serveert dan Ponci, in een meer ontspannen en gemeenschappelijke omgeving. Populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen, Modesto biedt een geweldig voorbeeld van kwaliteit, waar voor je geld tapas.

5. San Marco. San Marco, een van de populairste fusionrestaurants van Sevilla, is gevestigd in een paleis dat dateert uit de jaren 1600 en is een prachtig romantisch avondje uit. Het aangeboden eten omvat een mix van Andalusische, Franse en Italiaanse stijlen.

De winkels van Sevilla bieden mensen een klein stukje van alles, van toeristische snuisterijen tot kwaliteitswarenhuizen, maar de stad is echt beroemd om zijn straatmarkten. Einige der besten für einen Ausflug in die Stadt Bezienswaardigheden Sevilla sind:

1. Plaza del Cabildo. Deze markt op zondagochtend is net zo goed een dagje uit als een dagje winkelen, dankzij de kraampjes met antiek, militaire memorabilia, munten, postzegels en sieraden. Verzamelaars uit de hele regio bezoeken deze markt en mengen zich met bezoekende toeristen.

2. Charco de la Pava. Dit is een vlooienmarkt die ook op zondagochtend wordt gehouden, en het is een andere markt die zowel als toeristische attractie fungeert als als een plek om wat spulletjes op te halen.

3. Plaza del Museo. Weer een markt op zondagochtend die zowel inwoners van Sevilla als toeristen aantrekt die op zoek zijn naar een paar kunstwerken om aan de muren te hangen als ze thuiskomen. Gelegen bij het Museum van Bellas Artes, zijn de tentoongestelde schilderijen en kunstwerken vaak gemaakt door lokale kunstenaars en schilders.

4. Plaza del Duque. Deze markt wordt gehouden op donderdag, vrijdag en zaterdag en is het lokale Sevilla-equivalent van een hippiemarkt. Shoppers kunnen allerlei handgemaakte en geweven artikelen kopen, van riemen tot sieraden, overhemden en t-shirts.

5. Calle Tetuan. Deze markt is echt een groep straatverkopers die de meeste dagen tussen Calle Tetuan en Calle Sierpes te vinden zijn. Ze verkopen lederwaren, sieraden en ambachtelijke artikelen, en aangezien ze er technisch gezien niet legaal zijn, kan de bezoeker af en toe een spannende achtervolging zien tussen de verkoper en de lokale politie.