Hoe u vandaag kunt beginnen met investeren met het geld dat u nu uitgeeft

Veel mensen betreden direct na school een arbeidsmarkt en springen als eerste in het leven. Geld komt van een baan en gaat dan rechtstreeks naar verplichtingen, eten, amusement … alle benodigdheden en genoegens in het leven. Dit wordt vaak vastzitten in een “ratrace” genoemd. Elke maand is hetzelfde … geld komt binnen, geld gaat uit. Als je er eenmaal in vastzit, is het erg moeilijk om eruit te komen. Maar niet onmogelijk.

Nu is het geld dat u met uw baan verdient, afhankelijk van uw vermogen om een ​​taak of functie uit te voeren en de hoeveelheid tijd die in die taak of functie wordt gestoken. In wezen ruilt het tijd in voor geld met behulp van een aangeleerde vaardigheid. Maar dit kan onmogelijk eeuwig duren, toch? Wat gebeurt er als u te oud wordt om dezelfde taken uit te voeren die nodig zijn voor een baan?

Helaas duurt het voor sommige mensen heel lang. En als mensen die niet investeren in dingen die inkomen opleveren, of ze nu werken of niet, niet meer kunnen werken, hebben ze niets om zo comfortabel te leven als nu.

Tot de meeste mensen een baan krijgen die goede voordelen biedt (waaronder een 401k), wordt er zelden geld besteed aan investeringen. Geld wordt net zo snel verdiend en uitgegeven als het is verdiend, waardoor iemand op dat moment de noodzakelijke en gemakken van het leven krijgt – en nog wat, maar niet veel voor een welvarende toekomst als het inkomen van een baan stopt.

Iedereen moet op een bepaald moment in zijn leven de realiteit onder ogen zien dat een baan hen niet alles zal geven wat ze willen of nodig hebben – vooral een leven na de pensioengerechtigde leeftijd. Investeren is iets dat je het beste vroeg in het leven kunt bedenken.

Om te begrijpen hoe belangrijk beleggen is, moet u eerst begrijpen wat beleggen is. Een investering is een methode om geld te verdienen met een eenmalige inspanning. Soms kan deze inspanning intens zijn en enige tijd vergen, maar het kan vele jaren inkomsten opleveren zonder dat u diezelfde inspanning of tijd hoeft te steken.

Als je veel onderzoek doet om een ​​huis te kopen om als investering te gebruiken, hoef je dat onderzoek maar één keer te doen. Als u eenmaal een investering heeft gekocht, levert het u met weinig moeite geld op. Als je een boek schrijft en het op een website zet om het te verkopen, hoef je maar één keer een boek te schrijven en het zal geld opleveren zolang het actief is op de website of in een boekwinkel. Als je een bedrijfsaandeel onderzoekt en een perfecte vindt, er wat geld in investeert, begint geld te werken en geld te verdienen zonder dat je iets hoeft te doen.

Dit zijn slechts eenvoudige investeringsvoorbeelden die wat moeite kosten. Het punt is dat geld verdienen met investeringen een stuk gemakkelijker is dan geld verdienen met een baan als je weet wat je doet. Een groot verschil tussen een investering en een baan is hoeveel tijd en moeite iemand moet steken in geld verdienen. Het leuke van beleggen in de aandelenmarkt (of het nu gaat om traditionele handel in kopen / vasthouden / verkopen, 401.000 beleggen of opties) is dat je maar één keer hoeft te leren hoe je het moet doen, blijft herhalen wat je hebt geleerd en elke dollar je invest doet al het overige werk voor u, zodat u kunt genieten van het leven zoals het bedoeld was.

Natuurlijk is er één ENORM probleem waarmee iedereen wordt geconfronteerd voordat ze kunnen investeren. Waar haal je geld vandaan om geld te verdienen? Als je in een “ratrace” leeft, raak je uiteindelijk verstrikt in een onmogelijke cirkel waar je maar moeilijk uit kunt komen.

Maakt u zich geen zorgen!

Je hebt geld … je weet het gewoon nog niet!

Er zijn manieren om een ​​paar veranderingen in uw leven aan te brengen om te beginnen met het opbouwen van “kapitaal” om te beleggen – ongeacht het type belegging dat u wilt starten. In het begin zal het langzaam zijn, maar het zal zeker veranderen in iets waarvan je niet denkt dat het mogelijk is.

Een manier om vrij snel investeringskapitaal op te bouwen, is het openen van een “Round Up” -spaarrekening. Dit type kapitaalgroei-account helpt u in feite om geld te sparen en op te bouwen op basis van uw dagelijkse aankopen. U koppelt uw betaalrekeningen of creditcards waaraan u geld uitgeeft aan uw Round Up-account en voor elke aankoop die u doet, rondt deze account naar boven af ​​op de dichtstbijzijnde dollar en stortingen die contant geld ophogen naar een investeringsplatform dat helpt uw ​​spaargeld sneller te laten groeien. Niet veel werk, toch? Deze speciale beleggingsrekening doet de rest.

Als u bijvoorbeeld $ 20,57 aan iets hebt uitgegeven, wordt dat afgerond naar $ 21,00. De afronding, of $ 0,43, wordt in uw account geplaatst, die op basis van accountinstellingen over verschillende aandelen wordt verdeeld.

Als u in een maand 50 aankopen doet vanaf uw lopende rekening met een gemiddelde van $ 0,35 per ronde naar boven, bespaart u in die maand $ 17,50. Dat is $ 210,00 in een jaar bespaard door deze aankopen af ​​te ronden.

Het geld dat in deze afrekeningen wordt geïnvesteerd, gaat op en neer met de beweging van de aandelenmarkt. Met een winst van 5% in een jaar, zal het met $ 10,50 meer stijgen. En sommige aandelen waarin uw geld is belegd, verdienen dividenden die automatisch opnieuw op uw rekening worden geïnvesteerd.

Dit klinkt niet veel, maar na verloop van tijd zal het blijven groeien. Dit is een investering op zich en kan behoorlijk snel groeien als je er consequent iets aan toevoegt. Als u extra geld heeft, wilt u graag sparen gedurende een maand kunt u ook stortingen doen om ze toe te passen op uw account om uw account nog sneller te laten groeien.

Een Round Up-spaarrekening is gewoon een springplank om u naar een hoger investeringsniveau te brengen, zoals aandelenhandel, optiehandel, een pensioenbeleggingsrekening, onroerend goed of iets anders waarin u dat geld kunt investeren om meer te verdienen. geld.

Zodra u wat goed investeringskapitaal op uw Round Up-account heeft opgebouwd, kunt u het opnemen wanneer u maar wilt en het gebruiken om activa te kopen (dingen die u geld opleveren – in tegenstelling tot verplichtingen) of om in aandelen te investeren om in de loop van de tijd nog meer geld te verdienen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *