Verbazingwekkende soorten zilveren sieraden

Het zilverachtige metaal is in de loop van de tijd een van de meest waardevolle materialen geworden voor het maken van prachtige ornamenten. Veel mensen houden van zilveren sieraden omdat ze koninklijk aantrekkelijk zijn. Behalve dat ze mooi zijn, zijn snuisterijen van zilver trendy, betaalbaar en verkrijgbaar in vele exotische designs. Ze zijn inderdaad erg opvallend en elegant. Er bestaan ​​verschillende soorten van dergelijke ijdelheidskleding om kostuums en het lichaam te versieren. Ze zijn vaak afhankelijk van het type zilver waaruit ze zijn gemaakt. De verschillende soorten zilverambachten worden hieronder besproken.

Puur zilver

Puur zilveren bedels zijn sieradentypes die zijn gemaakt van de pure versie. Puur zilver is voor ongeveer 99,9% gezond. Deze zilversoort heeft een afwerking die glanzend en heel zacht is. Door het zachte karakter zijn puur zilveren sieraden zeer kneedbaar. Het is dus heel gemakkelijk om armbanden, halskettingen, oorbellen en andere bedels van het pure metaal te maken. Het is heel gemakkelijk om ingewikkelde patronen te maken van het pure element, in vergelijking met andere soorten metalen die worden gebruikt bij het maken van sieraden.

Sterling Zilver

Sterling zilver heeft een onvervalst gehalte van ongeveer 92,5%. Het is echt hard metaal, maar ook erg beroemd vanwege het maken van die prachtige versieringen. De meest voorkomende soorten juwelen gemaakt van sterling spul zijn onder andere armbanden, kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Dergelijke juwelen worden geproduceerd door procedures te gebruiken die inlays, filigraan, gravure en jagen omvatten. De wonderen van sterling zilver zijn altijd gemarkeerd met ‘925’, wat de kwaliteit van het metaal weergeeft.

Duits Zilver

Duits zilver wordt in de volksmond ook wel de alpacasoort genoemd. Het is een soort metaal dat wordt verkregen door koper, nikkel en zink met elkaar te mengen. Sieraden die uit deze samensmelting zijn geproduceerd, staan ​​​​voornamelijk bekend om hun taaiheid, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. De meeste sieraden gemaakt van Duits zilver worden niet direct op de huid gedragen omdat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor de invloed. De sieraden gemaakt van Duits zilver omvatten kettingen, oorbellen en hangers.

Zilveren Edelsteen Sieraden

Zilveren edelsteensieraden zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, maar ze krijgen de naam vanwege het feit dat edelstenen en andere metaalsoorten vaak in dit soort sieraden zijn bezaaid. De edelstenen geven het fantastische zilver een unieke, aantrekkelijke en charmante uitstraling. Vrijwel elk type sieraden gemaakt van zilver kan worden bezaaid met edelstenen. De meest voorkomende edelsteensoorten die worden gebruikt om de sieraden te beslaan, zijn turkoois, amethist, robijn, topaas, parel, smaragd en saffier.

Geoxideerde zilveren sieraden

Geoxideerde zilveren sieraden worden zodanig geoxideerd dat ze het zilver een donkere, antieke en strakke uitstraling geven. De meeste mensen zijn verrast door het feit dat oxiderende zilveren sieraden de ornamenten een opvallende uitstraling geven. Veel mensen zijn dus erg op hun gemak met het gebruik van geoxideerde sieraden, omdat het het extra voordeel heeft van innovatieve, onconventionele ontwerpen. De verschillende soorten zilveren sieraden die vaak worden geoxideerd, zijn ringen, kettingen, teenringen, oorbellen en armbanden.

Ongeacht het type zilveren sieraden waar u voor wilt gaan, u kunt er zeker van zijn dat ze stijlvol, elegant, prachtig en verrassend betaalbaar zijn.