Waar u de beste WordPress-thema’s kunt krijgen

Het thema voor uw WordPress-site bepaalt hoe deze eruitziet en wat u met uw site kunt doen. Er zijn veel plaatsen om WordPress-thema’s te krijgen. Je kunt ze gratis krijgen via je WordPress-dashboard en er zijn honderden en duizenden plaatsen om premium-thema’s te krijgen die ofwel zijn aangepast aan je website of die in bulk aan meerdere webmasters worden verkocht.

Een van mijn favoriete thema’s voor marketing en het huisvesten van een nieuwe website is Optimize Press. Ik heb zelfs een complete video Optimize Press review gedaan om te laten zien waarom ik er zo dol op ben.

Hoe aanpasbaar dat thema ook is en hoe gemakkelijk het is om een ​​website samen te stellen met zijn aanwijs-en-klik-interface, het is niet voor elke situatie geschikt en soms wil je een meer gepersonaliseerde look voor je site.

Voer ThemaForest in.

ThemeForest heeft enkele van de beste wordpress theme en is een van mijn favoriete plaatsen geworden om uit duizenden aantrekkelijke, unieke, volledig functionele en schone thema’s te kiezen die veel functies hebben en het beste van alles zonder de bank te breken. Bijna alle thema’s die op ThemeForest worden verkocht, hebben een prijs tussen $ 10 en $ 40.

Je bent ook niet beperkt tot WordPress. Er zijn sitesjablonen en thema’s voor HTML-, e-mail-, WordPress-, PSD-, Joomla- en Magento-interfaces.

Met ThemeForest kunt u in elk thema stappen dat u wilt kopen, zodat u volledig door het thema kunt navigeren om een ​​idee te krijgen van wat u ermee kunt doen en hoe uw site eruit kan zien met dat thema.

Klik hier en bekijk een van de thema’s door het te kiezen en vervolgens op de knop “Live Preview” onder de afbeelding van het thema te klikken en je kunt er volledig door navigeren.

U kunt thema’s zoeken op categorie, platform, algemene beoordeling, populariteit, enz. De meeste thema-ontwerpers bieden gratis ondersteuning en bieden aan om op huurbasis aangepaste wijzigingen aan hun thema aan te brengen nadat u het hebt gekocht als u extra wijzigingen wilt.

Er zijn ook commentaarsecties over elk thema, dus mensen geven feedback of problemen die ze hebben en de thema-ontwerper reageert binnen die commentaarthread, zodat iedereen kan profiteren van de oplossing voor het geval het een probleem is dat ze allebei hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *